USLOVI KORIŠĆENJA

 

Uslovima korišćenja definisana su pravila koja korisnicima ove usluge omogućava kupovinu proizvoda iz naše ponude. Uslovima korišćenja precizirane su posledice koje mogu biti uzrokovane nepoštovanjem ovih pravila.

Internet prodajno mesto svecara.rs je vlasništvo firme JuPol-Union d.o.o. JuPol-Union doo zadržava pravo promene Uslova korišćenja shodno novim elementima ponude ili zakonske regulative, zbog čega bi korisnici trebalo da provere Uslove korišćenja pre svake kupovine.

Svecara.rs Vam daje mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu. Na sajtu možete slobodno detaljno pregledati ponudu, kao registrovan posetilac I ocenjivati proizvode, bez obaveze da nešto kupite. Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sav materijal na ovom sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektuelne svojine. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Svecara.rs zadržavaja pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika. Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti. Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe. Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe. Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom. Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu objavljena.

Sajt svecara.rs je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno 24 sata. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan kontrole firme JuPol-Union d.o.o.